Home »

„Am conștientizat că programele de practică sunt printre puținele modalități prin care poți afla dacă asta vrei să faci în viitor”

Ramona

„Rolul stagiilor de practică este tocmai acela de a ne pregăti pentru viața profesională”

Crina-Ilona


Înscrieri Buzz!Camp

BuzzCamp Sibiu Vă anunțăm cu mare bucurie că am dat startul înscrierilor la BUZZ!Camp, cel mai longeviv eveniment din România dedicat dezvoltării personale, recrutării specializate și orientării în carieră pentru studenți și absolvenți. Din 2008 și până acum, 2 generații de studenți și absolvenți și-au ales cariera mai bine informați și consiliați datorită BuzzCamp. Ne entuziasmează să ne gândim la BuzzCamp ca la o „școală” dedicată dezvoltării personale care aduce noi module cu fiecare ediție.

De-a lungul celor 14 ediții, evenimentul a pus față în față, 100 de companii cu peste 18,000 de participanți. În urma evenimentului din primăvară, 135 de tineri cu potențial și-au început cariera în cadrul companiilor partenere BuzzCamp. În tot acest timp, ne-am bucurat nu doar deBuzzCamp Sibiu 2 sprijinul companiilor, dar și de sprijinul celor mai importante centre universitare din țară și a peste 50 de organizații studențești. Mai multe informații despre provocările BuzzCamp veți regăsi în comunicatul de presă atașat acestui mail. Sperăm ca și ediția din toamnă să emane aceeași energie și bună dispoziție cu care ne-am obișnuit publicul.

Participarea la sesiunile BuzzCamp rămâne gratuită, însă locurile sunt limitate. Persoanele interesate se pot înscrie pe site-ul http://www.buzzcamp.ro/event/ la workshop-urile evenimentului.

Comunicat de presă BuzzCamp 2015